Veelgestelde vragen PopupStudio facebook-icoon
Veelgestelde vragen PopupStudio twitter-icoon
Veelgestelde vragen PopupStudio youtube-icoon

Veelgestelde vragen PopupStudio

Kunnen we onze eigen producer inzetten?
Ja, dat kan. Wij werken graag samen met andere producers. Handig als jouw producer op voorhand eens contact neemt om specifieke wensen door te geven. In diezelfde optiek mag je ook je “lievelings-compressor” of iets dergelijks meebrengen.

Ik heb geen volledige studio nodig, maar slechts een klein deel. Kan dat?
De POPUPSTUDIO bestaat in verschillende formaten, van basic tot helemaal op maat, uitgebreid met pre-amps, dynamics enz. Sommige high-end apparatuur zit echter standaard in de vaste Nextart-studio’s. Als die nodig zijn, vragen we alleen een beetje tijd om deze te verplaatsen.

Welke software gebruikt de POPUPSTUDIO? Hoe zit het met de compatibiliteit?
De DAW-software van de POPUPSTUDIO is ProTools, nog steeds de meest gebruikt DAW in high-end recording studio’s. In onze vaste studio kan je evenwel met Logic aan de slag.

We hebben reeds enkele tracks opgenomen. Kunnen we die inladen?
Preproducties in ProTools vormen geen enkel probleem. Preproducties op andere DAW’s (zoals Cubase, Nuendo, enz.) ontvangen we liefst in WAV-formaat zodat we die optimaal kunnen inzetten.

Doen jullie ook live-PA?
Nextart heeft als aanvulling op haar POPUPSTUDIO een PA-installatie. Op die manier kan je de Live-tracking en Live-mixing door 1 partner laten gebeuren. Standaard beperkt de PA zich tot 400-500 personen, maar een groter publiek kan natuurlijk ook. We overlopen dan met jou de wensen en passen de installatie op maat aan.